به نظر می رسد آزمایش های تسلا با «شبکه های انرژی هوشمند» اش هنوز به پایان نرسیده. شرکت برق شهرستان نوا اسکوشیا کشور کانادا، اخیراً راه اندازی پروژه ای آزمایشی را به اتمام رسانده که از باتری های خانگی Powerwall 2 تسلا و نیز پاورپک هایی مطابق با استانداردهای شرکت های برق رسانی بهره می برد تا سیستم قابل اتکاتری برای انرژی بادی فراهم آورد.
پروژه Intelligent Feeder که در شهرک اِلمزدیل واقع شده، یکی از مشکلات رایج شبکه های الکتریکی را با ذخیره کردن انرژی اضافه توربین های بادی نزدیک به خود در پاورپک ها برطرف می کند و سپس این انرژی ذخیره شده را به خانه های محلی (شامل خانه هایی که از باتری های Powerwall 2 بهره می برند) می فرستد تا هنگام قطعی برق، مردم قادر به استفاده از آن باشند.
فاز نخست این پروژه (که تا حدودی مورد حمایت دولت فدرال کانادا است) تا پیش از پایان ماه فوریه آغاز به کار می کند و تا سال ۲۰۱۹ ادامه می یابد؛ با این حال بعد از اتمام پروژه، پاورپک ها جمع آوری نشده و در شبکه باقی می مانند. بدیهی است که گسترش این پروژه به دیگر نقاط کانادا، به میزان موفقیت آن در نووا اسکوشیا بستگی دارد و باید دید که سخت افزار تسلا، قادر به کمک به ساکنان محلی و نیز دولت کانادا خواهد بود یا خیر.
ناگفته نماند برخلاف آنچه ممکن است به نظر برسد، ابعاد پروژه Intelligent Feeder آنقدرها بزرگ است و ایستگاه باتری المزدیل، تنها به ۳۰۰ خانه برق رسانی می کند و تنها ۱۰ عدد از این خانه ها به باتری های Powerwall 2 مجهز شده اند. اما راه اندازی این پروژه یک بار دیگر از تمایل جهانی به باتری های ذخیره انرژی مانند نمونه های تسلا برای به ثبات رسانی منابع انرژی حکایت دارد.
?کاهش فرزندآوری ایرانیان رکورد جهانی را شکست!
براساس آخرین سرشماری جمعیت در سال ۱۳۹۵:
?میزان باروری کلی ایران در نقاط شهری ١.٨۶ فرزند
?در نقاط روستایی ٢.۴٨ فرزند است.
?حداقل میزان باروری کشور در گیلان ١.٣٨
?حداکثر آن در سیستان و بلوچستان ٣.٩۶ فرزند است.
سایت بینالمللی دادههای جهانی این اطلاعات را با آمار جهانی مقایسه و اعلام کرده است:
?میانگین فرزندآوری ایرانیان در یک دهه از ۶.۲ بچه به ۳ بچه رسید.
?این سیر نزولی ادامه پیدا کرد و تا ۱.۲ هم رسید.
?اما حالا میانگین فرزندآوری ایرانیان ۱.۷ است که از آمریکا، انگلیس و سوئد پایینتر است.
?نکته جالب درباره تغییر نرخ باروری در ایران، مدت ده ساله آن است که رکورد چین را هم شکست.
?کشوری که با قانون اجباری تکفرزندی توانست در ۱۱ سال نرخ باروری را تغییر دهد.
عوامل موثر بر پایین آمدن نرخ باروری ایران:
?سیاستهای کاهش جمعیت پس از جنگ
?بالا رفتن سن ازدواج
?تغییر نگرش و رویکرد خانوادهها به فرزندآوری
?افزایش طلاق و میل به تجرد
هر چند در سالهای اخیر نرخ باروری رشد کرده و جمعیت ۹۰-۱۰۴ میلیونی برای ایران ۱۴۳۰ پیشبینی شده است؛ اما معاون مرکز آمار ایران میگوید:
?تعداد فرزندان در خانوادههای کمبضاعت، بیشتر از ثروتمندان
?و تمایل مادران کمسواد و بیسواد به داشتن فرزند، بیشتر از زنان تحصیلکرده است.
@bonyadeemamjavad
?جریمه سنگین برای سیگار کشیدن در اتومبیل
?در اتریش از اول ماه مه ۲۰۱۸ سیگار کشیدن در اتومبیلی که کودک در آن نشسته با جریمهای تا یک هزار یورو همراه است. این نوع جریمه در کشورهای دیگر نیز وجود دارد.
?در بریتانیا سیگار کشیدن در حضور همراه زیر ۱۸ سال در اتومبیل ۶۰ یورو در اسکاتلند ۱۲۰ یورو و در فرانسه از ۶۸ یورو به بالا جریمه در پی دارد. این جریمه در یونان هزار و ۵۰۰ یورو است.
?در ایتالیا میان پانصد تا ۵ هزار یورو جریمه سیگار کشیدن در خودرو در حضور کودکان و زنان باردار است.
?در آلمان چنین جریمهای وجود ندارد، اما در نظرسنجی مربوط به سال ۲۰۱۷، دو سوم خواستار ممنوع شدن سیگار کشیدن در حضور کودکان در اتومبیل بودند/ دویچهوله
@bonyadeemamjavad
⭕️ از دیدگاه ناپلئون هیل ثروت فقط منابع مالی نیست. در دنیای امروزی ثروت فراتر از پول است. ایشان در کتاب «کلید طلایی ثروت» دوازده نوع ثروت را معرفی می کند:
۱٫ رویکرد ذهنی مثبت(مثبت اندیشی)
۲٫ سلامتی و تندرستی واقعی.
۳٫ تقویت تعاملات و روابط انسانی.
۴٫ رهایی از ترس.
۵٫ امید به موفقیت.
۶٫ داشتن نیروی ایمان و باور حقیقی.
۷٫ اشتیاق به بخشش .
۸٫عشق ورزیدن به کار.
۹٫تعصب نداشتن افراطی.
۱۰٫انضباط شخصی.
۱۱٫توانایی درک دیگران.
۱۲٫امنیت اقتصادی